Home
Even voorstellen
Financiële planning
Praktijkbemiddeling
Financieringen
Risico
Voor tandartsen
Schade melden

van Velthuysen Liebrecht

Al meer dan 25 jaar het beste advies voor tandartsen op het gebied van geld en risico

Wij zijn Van Velthuysen Liebrecht, een landelijk werkend kantoor dat is opgericht in 1993. Net als onze klanten zijn wij specialisten. Wij weten alles op het gebied van geld en risico’s. En dan speciaal voor de tandarts, zijn praktijk en zijn vakgebied. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en doorleven de markt. Dagelijks spreken we tientallen tandartsen: daardoor weten we wat er speelt, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en welke risico’s er op de loer liggen.

Omdat we zaken als wet- en regelgeving en de fiscale aspecten waarmee de tandarts en zijn praktijk te maken heeft kennen, praten en denken we net zo goed mee over onderwerpen zoals praktijkoverdracht, maatschappen en personeelszaken.

Tandartsen kiezen daarom voor onze unieke werkwijze: Bovenop de Praktijk. Dat geeft hen de zekerheid dat hun persoonlijke financiële situatie en die van de praktijk wordt doorgelicht. Tegen een vaste prijs. Het garandeert advies dat 100% in het belang van de tandarts is, niet gekleurd door provisies. Advies dat meerwaarde biedt voor de tandarts én zijn praktijk. Eigenlijk hanteren we dezelfde werkwijze als onze tandartsen: doorlopend onderhoud is beter en voorkomt grote problemen.

Daarbij staan we klaar op de momenten dat het nodig is. Dat doen we doordat iedere klant een eigen adviseur heeft, die echt tijd heeft voor zijn klanten. Zo kunnen we onze standaard van persoonlijke benadering en kwaliteit blijven waarmaken.