Home
Even voorstellen
Financiële planning
Praktijkbemiddeling
Financieringen
Risico
Voor tandartsen
Schade melden

Tips

Wij houden onze ogen en oren voor u geopend

Als specialist in de dentale wereld komen wij regelmatig in contact met andere partijen die hun dienst of product ook hebben afgestemd op de tandarts of op de praktijkhouder. Soms denken wij dat een dienst of product interessant kan zijn voor onze klanten en willen hen daar dan graag over informeren.

Wij brengen een dienst of product die in onze ogen wellicht van toegevoegde waarde kan zijn voor de tandarts of zijn praktijk slechts onder de aandacht. Wij hechten er waarde aan om aan te geven dat wij geen enkel belang hebben in de organisatie die deze dienst of dit product aanbiedt. Wij worden niet beloond, in welke vorm dan ook, als het product of dienst wordt afgenomen.


DBA volgt VAR op. Wet DBA hoe werkt het? (klik op de link)

Onderstaand een link naar de voorbeeldovereenkomst op de site van de belastingdienst.

Voorbeeldovereenkomst praktijkmedewerking

Voorbeeldovereenkomst praktijkwaarneming

www.easierdentalcare.nl

Easier Dental Care is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse, Belgische en Duitse tandheelkundige markt. Zij opereren vanuit de filosofie dat al hun producten zo eenvoudig mogelijk moet zijn, en zo min mogelijk schadelijk voor het lichaam. Zo leveren zij een keramisch implantaatsysteem dat geheel metaalvrij is - van boren tot prothetische schroeven. Hiermee wordt er niet alleen esthetische een grote winst behaald, ook wordt de patiënt niet langer blootgesteld aan metalen die mogelijke overgevoeligheid kunnen veroorzaken.

Daarnaast leveren zij nog vele andere innovatieve producten, allemaal met dezelfde filosofie. Naast het leveren van producten bieden zij ook regelmatig lezingen en workshops aan.

Meer weten? Neemt u dan contact op.

www.passieinpraktijk.nl

Marloes den Heijer is een teambuilder gespecialiseerd in tandartspraktijken. Door de maatwerkaanpak van Passie in Praktijk ontdekken de tandarts en het team wat in het verleden wél heeft gewerkt. Zo ontstaat de ruimte om dromen waar te maken en werkt het hele team weer met passie in de praktijk.

www.vertimart.nl

Vertimart, uw partner in totale praktijkautomatisering.

www.dental-management.nl

Dental Management: kwaliteitsmanagementsysteem ISO-9001/HKZ voldoet volledig aan alle eisen zoals gesteld in het Certificatieschema.

www.piensupport.nl
Pien Support biedt ingenieuze software voor tandartsen die snel en eenvoudig de eigen bijdrage voor uw cliënt berekent. Ook kan het u als professional helpen de behandeling te optimaliseren.

www.moredental.nl
MORE Dental is een full service dentaal georiënteerd bureau, gevestigd in ’t Gooi. Wij bestaan uit een vaste kern van professionals die wordt omringd door een groot netwerk van vakmensen. Dit flexibele netwerk stelt ons in staat om voor iedere specifieke opdracht of vraagstuk de juiste personen te benaderen en de juiste talenten te bundelen.