top of page
Fotostudio87_7589_web.jpg

Mark Glansbeek

Na mijn studie ben ik gaan werken bij een uitzendbureau en bij Elvia Reisverzekeringen. De oprichter van VVL kwam ik geregeld tegen bij de voetbalclub, we maakten wel eens een praatje. Van het één kwam het ander en werk ik sinds 1996 bij VVL. In 2000 mochten, of eigenlijk moesten, mijn voormalige compagnon en ik het bedrijf van hem overnemen vanwege gezondheidsredenen. Eerder dan gepland werd ik eigenaar én ondernemer. De overname heeft mijn leven veranderd. Positief, maar we hebben ook moeilijke momenten gekend. Toch wijs ik dat moment aan als het meest bijzondere moment van mijn carrière, want ik werd ondernemer. Het inhoudelijke van mijn vak, in combinatie met de vrijheid en verantwoordelijkheid van het ondernemerschap, maakt dat ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb.

Binnen het vak houd ik mij het liefste bezig met financiële planning. Klanten helpen bij het inzichtelijk maken van hun financiële situatie en het bereiken van hun dromen, wensen en doelen.

Ik wil mijn relaties helpen zoals ik mijn familie of vrienden ook zou helpen, dan voel ik mij op mijn best! Dat betekent dat ik mijn klanten wil leren kennen en ze mogen mij alles vragen. Ik vind het ook erg leuk als een klant mij belt met een vraag die eigenlijk helemaal niet voor mij bedoeld is. Maar het feit dat hij of zij op dat moment aan mij denkt vind ik super! Mijn tweede passie? Dat is makkelijk en weten veel mensen ook: CrossFit! Ik train 5-6x per week en geef ook les. Gelukkig zitten we tegenwoordig met ons kantoor boven de CrossFitbox en kan ik tussendoor naar beneden om een work out te doen. Douchen en snel weer naar boven. Ooit wil ik mijn twee passies combineren; want met financiële planning en sport probeer ik mensen ‘gezond’ te houden. Ajax gepassioneerd supporten en misdaadromans lezen doe ik als ik nog ergens wat tijd over heb, want ik heb ook een vrouw en 3 prachtkinderen!

Mark Glansbeek
Robbert Bredschneijder
Fotostudio87_7558_web.jpg

Robbert Bredschneijder

Op mijn 20e haalde ik mijn Assurantie B diploma op de MMO, sinds 2014 werk ik bij VVL. Het meeste plezier haal ik uit het adviseren van verzuim- en levensverzekeringen.

Bij verzuimverzekeringen heb ik frequent contact met een praktijk en bij levensverzekeringen kan ik vooral mijn aanwezige kennis benutten. Die kennis houd ik overigens up to date met de driejaarlijkse Permanente Educatie cursussen, nieuwsbrieven en webinars van verzekeringsmaatschappijen alsmede het verzekeringsvakblad.

 

Kenmerkend voor mij is dat ik rustig en begaan ben met onze relaties. Ik probeer behulpzaam te zijn op alle mogelijke vlakken. Na het werk en in het weekend wandel, fiets en lees ik graag. Ik speel piano en onderneem graag uitjes met mijn vrouw en twee dochters.

Frank Visser

Ik ben op 1 juli 2005 begonnen bij VVL. Hiervoor werkte ik in de autobranche bij Nissan en Audi/Volkswagen. In 2005 overwoog ik van werkgever te veranderen binnen de autobranche. Toevallig had ik hierover telefonisch contact met Ruben van Velthuysen en hij vroeg of ik bij hem wilde werken in de buitendienst.

 

Fotostudio87_7571_web.jpg

Na twee gesprekken met Ruben en Mark Glansbeek heb ik besloten het roer om te gooien en dat was een goede keus. Ik heb zoveel mooie momenten mogen meemaken. Van de financiële crisis, tot het behalen van de opleiding Financieel Planner, maar ook het organiseren van alle evenementen die we houden voor (potentiële) klanten. Begeleiding van praktijkovernames en financiële planning voor relaties behoren tot de leukste dagelijkse activiteiten.

Twee vragen die ik nooit zal vergeten: “Ik sta nu bij de dealer en wil weten of we deze auto kunnen kopen” en “Frank, ik wil vanaf volgend jaar 4 maanden per jaar gaan zeilen, gaat het mij financieel lukken?” - Gelukkig kon ik beide vragen met een ‘Ja’ beantwoorden!

 

Wat mij als persoon kenmerkt, dat vind ik lastig over mijzelf te zeggen, maar ik ben nuchter, rustig en heb veel plezier in mijn werk. Om fit te blijven loop ik hard, doe aan Crossfit, golf, tennis en trap soms ook tegen een balletje. Met mijn vrouw en twee prachtige kinderen genieten we zoveel mogelijk van het leven en gaan we bijna alle vakanties naar ons tweede huis in Spanje.

Frank Vsser
Jurriaan Dekker

Jurriaan Dekker

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Van Velthuysen Liebrecht. Je kiest niet zo snel voor dit vak. Net zoals zo veel van ons ben ik via via in contact gekomen met Liebrecht + Partners. Uiteindelijk het bedrijf ingerold en nooit meer weggegaan.

 

Fotostudio87_8488_web.jpg

 

Het is prachtig om relaties te verrassen met de dienstverlening en kennis die we hebben over allerlei zaken. Ik ben graag dé sparringpartner en help mensen graag met het verwezenlijken van hun droomhuis, eigen praktijk, pensioenplan of “gewoon” het afdekken van risico’s.

 

De leukste vraag die ik krijg, is ook gelijk een gekscherende. Er wordt wel eens gezegd, “is er iets wat jij niet weet?” Ik voel mij dan zeker gevleid, maar in de praktijk verwijzen we waar nodig ook door naar een accountant, jurist of fiscalist. Up to date blijf ik door het volgen van de verplichte cursussen, net zoals mijn collega’s, maar ik volg ook graag webinars, nieuwsbrieven, social media en van de klant hoor en leer je ook ontzettend veel. Mijn kracht is lastige materie in Jip en Janneke taal uitleggen.

 

In mijn vrije tijd geniet ik met mijn vrouw en twee kinderen van vakanties, rommelen in de tuin en om het huis. Met mooi weer ga ik graag een stukje skaten, met of zonder kinderen. Daarnaast speel ik competitief tafeltennis.

Fotostudio87_7573_web.jpg

Sjoukje Schuur

Na een kortstondig dienstverband bij een verzekeraar dacht ik dat een baan in de verzekeringsbranche niet aan mij was besteed. Ik ging bij een projectontwikkelaar werken en vervolgens bij een advocatenkantoor, maar kwam erachter dat ik toch meer uitdaging zag in een baan als tussenpersoon waarna ik sinds 1993 met veel plezier bij VVL werkzaam ben. 

Met veel van onze relaties werken we al jaren, hierdoor zijn we op de hoogte van de leuke gebeurtenissen in hun persoonlijke leven en carrière, maar staan we relaties ook bij in verdrietige periodes. Als je in beide situaties iets kunt betekenen en de relatie kunt “ontzorgen” dan is dat één van de fijnste onderdelen van ons werk.

Omdat ik al wat jaartjes mee “draai”  heb ik door de jaren heen wel geleerd om stress bestendig te zijn en de rust en overzicht te bewaren op momenten dat het heel hectisch is. Yoga, wandelen, lezen of tuinieren in onze tuin in Weesp zijn mijn hobby’s. Samen zijn met mijn man, zoon (uitwonend in Amsterdam) en vrienden vind ik ook heerlijk!

Sjoukje Schuur

Conny van Vliet

Ook ik ben één van de antieke meubelstukken op kantoor, ik werk sinds 1993 bij VVL. Daarvoor heb ik een aantal jaren een eigen bankagentschap gehad en later nog een paar jaar bij een bank gewerkt. Toen ik mijn eigen kantoor had, was er veel vraag naar verzekeringen. Dat was voor mij aanleiding om mijn verzekeringsdiploma te gaan halen en in 1993 werd ik door de oprichter en voormalige eigenaar van dit kantoor benaderd. Hij zocht een ‘Chef de bureau’ zoals dat destijds heette. Door de jaren heen heb ik echt alles gedaan binnen VVL, behalve het adviseren in verzekeringen.


De allerleukste vraag weet ik niet zo gauw, maar doordat we 24/7 telefonisch bereikbaar zijn, heb ik relaties in het weekend, avond of nacht kunnen helpen in noodsituaties. Of soms was er even een luisterend oor nodig. Bijzondere momenten heb ik meegemaakt. Ook veel verhuizingen, maar het organiseren van onze golftoernooien voor klanten behoorde toch wel tot mijn hoogtepunten. Positief, sociaal en hardwerkend zo zou ik mijzelf typeren. Op kantoor zeggen ze wel eens dat ik degene ben met de ‘zwarte hoed’ op, maar eenmaal overtuigd? Dan ga ik er voor 200% voor! Mijn baan was dan ook nooit van 9 tot 5 en misschien ook wel een beetje mijn hobby, maar vanaf dit jaar ga ik afbouwen en genieten van mijn pensioen. Lekker genieten van gezelligheid, terrasje, vakantie, lezen, wandelen en fietsen.

Conny van Vliet

Petra Soede

In 2001 ben ik bij VVL in dienst getreden. Daarvoor heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, maar ik was altijd verantwoordelijk voor de boekhouding. Dit past goed bij mij, want ik ben zeer adequaat en probeer altijd voor de volle 100% te gaan om iets voor elkaar te krijgen. Collega’s complimenteren mij dan ook wel eens dat ik nooit te beroerd ben om dat stapje extra te zetten.

 

Na het werk tennis ik graag.

Petra Soede
Karen Tomas

Karen Tomas

Na mijn studie heb ik bij diverse banken gewerkt en via mijn vriend, die voormalig mede-eigenaar was van VVL, kwam ik hier in 1999 terecht als adviseur.

 

 

Door de jaren heen had ik de wens om minder te werken. Gelukkig kreeg ik binnen het bedrijf de mogelijkheid om mijn fulltime baan als adviseur op zijn tijd aan te passen. Nu heb ik een paar uur per week contact met onze klanten en plan alle afspraken in. Ik ben een mensenmens en ik vind het heerlijk om op deze manier deel uit te maken van het bedrijf en de maatschappij. Flexibel, oplossingsgericht en een luisterend oor zijn woorden die goed bij mij passen.

 

Nu ik meer tijd heb, spendeer ik deze graag lezend, wandelend, ben ik aan het puzzelen in puzzelboeken of bezig met mijn handwerken.

bottom of page