top of page

WAT BETEKENT

ONZE WERKWIJZE

'BOVENOP DE PRAKTIJK' EIGENLIJK?

Kennismaking en intake

Tijdens de kennismaking horen wij graag wat jouw wensen, ambities en doelen zijn als (toekomstige) tandarts. Hoe ziet jouw privé situatie eruit? Waar loop jij op korte termijn tegenaan? Wij toetsen in dit gesprek ook of je rekening hebt gehouden met levensgebeurtenissen op de korte en lange termijn (b.v.: samenwonen, huis kopen en kinderen krijgen) en we lichten jouw situatie volledig door.

DIT ZEGGEN

ONZE KLANTEN

Via een collega ben ik ooit klant geworden. Door de jaren heen is er een goed persoonlijk contact ontstaan. Ik ben altijd goed en snel geholpen.

 

Op het moment dat ik mijn eigen tandartspraktijk ben opgestart werd door hen de praktijkbemiddeling gedaan. Ook kreeg ik advies in de financiering. Daarnaast denken ze goed mee. Voor mijn praktijk is van Velthuysen Liebrecht een meerwaarde te noemen!

Persoonlijk financieel plan

Onze bevindingen delen wij met jou in een vervolggesprek. Dit is een op maat gemaakt advies en volledig onafhankelijk. Als wij een samenwerking aangaan, dan is deze niet gebaseerd op een provisie, maar op een vast bedrag. Eigenlijk hanteren we dezelfde werkwijze als onze tandartsen: doorlopend onderhoud is beter en voorkomt grote problemen

Samenwerking

Ben je enthousiast? Dan nemen wij met jou door wat je van ons kan verwachten binnen het jaarlijkse servicepakket en tegen welk tarief. 

24/7 bereikbaar

Heb je een vraag of zijn er wet- en regelgeving, verzekeringen, financiële en fiscale activiteiten die voor jou onbekend zijn, en waar je meer van wil weten? Neem contact met ons op via het kanaal welke jij fijn vindt; telefoon/mail/Whatsapp. Wij proberen je vraag te beantwoorden binnen 24 uur.

Jaarlijks bezoek

Minstens 1x per jaar komen wij bij jou langs voor een persoonlijk bezoek. Even bijpraten en controleren of er gewijzigde plannen of doelen zijn.

Per vakgebied lezen wat we voor jou kunnen betekenen:

Financiële planning Praktijkbemiddeling  Praktijkfinanciering | Risico-analyse | Verzekeringen

bottom of page