top of page

Wij zijn Van Velthuysen Liebrecht, een landelijk werkende dienstverlener, specifiek voor de tandarts- en tandartspraktijken.

 

Wij zijn er voor iedereen die zijn beroep als tandarts wil uitoefenen en niet bezig wil zijn met wet- en regelgeving, verzekeringen, financiële en fiscale taken.

 

Wij zijn net zoals jij een specialist, maar dan op het gebied van geld en risico’s.

kaakchirurgie
Wat kunnen wj voor jou doen?

Van Velthuysen Liebrecht. Al meer dan 25 jaar het beste advies voor tandartsen op het gebied van wet- en regelgeving, verzekeringen, financiële en fiscale taken.

Sinds 1993 adviseren wij door heel Nederland tandartsen met het behalen van hun dromen, wensen en ambities. Wij denken met jou mee over de strategie en helpen zelfs bij de executie van activiteiten zoals praktijkoverdracht, maatschappen en personeelszaken.

 

Van Velthuysen Liebrecht moodvideo_1
Video afspelen

Met onze werkwijze ‘Bovenop de Praktijk’ wordt jouw persoonlijke situatie en die van de praktijk volledig doorgelicht. Dat doen wij door te luisteren, te inspireren met onze producten en tips en krijg je van ons een volledig en persoonlijk advies.

 

Dit advies is onafhankelijk, want wij werken met een vaste prijs, die niet gekleurd is door provisies. Alleen op deze manier kunnen wij 100% garanderen dat het advies volledig in jouw belang is. Door deze vaste prijs durf jij al jouw vragen aan ons te stellen, maak jij optimaal gebruik van onze kennis en leren wij jou en de praktijk steeds beter kennen. Zo bouwen we een band op, maken wij dromen en ambities waar en jij wordt ontzorgd!

accountant-1238598.jpg

Wat kunnen we voor jou doen:

Financiële
planning
Praktijk
financiering
Praktijk
bemiddeling
Risico-analyse
Verzekeringen
bottom of page