top of page

Van Velthuysen Liebrecht is verhuist naar Almere

 

Wij hebben na 27 jaar Weesp verlaten.

Omdat ons huidige kantoorpand tot appartementen omgebouwd gaat worden moesten wij op zoek naar een andere kantoorruimte en deze hebben we gevonden in Almere.

Vanaf 10 september 2021 is ons nieuwe  post- én bezoekadres:

Televisieweg 64, 1322 AM Almere.

Onze telefoonnummers en e-mailadressen wijzigen niet.

Coronavirus en verzekeringen

 

In de onderstaande linken vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen inzake de verzekeringsdekking met betrekking tot het Coronavirus

Informatie Verbond van verzekeraars

knmt.nl/nieuws

kamer van koophandel/corona

Een medewerker langer dan 2 jaar ziek gehad?

Onderneem nu actie!

 

Heeft u een zieke medewerker na 2 jaar ontslagen in de afgelopen jaren en hiervoor een transitievergoeding betaald?  Dan is het nu de tijd om actie te ondernemen.

Bij het UWV kunt u vanaf 1 april 2020 een compensatie aanvragen voor deze betaalde transitievergoeding. Dit kan met terugwerkende kracht voor ontslagen vanaf 1 juli 2015!

 Uiteraard zijn er een aantal vereisten verbonden aan deze compensatie. Het ontslag moet plaats hebben gevonden in de betreffende periode, er was bij het ontslag sprake van ziekte en de betaalde transitievergoeding was rechtmatig.

Waarom nu al in actie?

Bij het aanvragen van de compensatie dient u een aantal documenten mee te sturen en dient u tevens in het bezit te zijn van een zogenoemde E-herkenning. De aanvraag van dit laatste inlogsysteem kan enige tijd in beslag nemen.

Daarnaast kunt u dus alvast een aantal documenten verzamelen:

van Velthuysen Liebrecht. Al meer dan 25 jaar het beste advies voor tandartsen op het gebied van geld en avies

bottom of page